Η ιδέα του Teabrewer είναι να προσφέρει στους λάτρεις του τσαγιού την ελευθερία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία gourmet τσάι ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου. Το Teabrewer αποτελεί μία εκπληκτική γευστική εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι, στο ταξίδι, στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο, στις διακοπές, εκτός σπιτιού κ.λ.π. Με άλλα λόγια: η καλύτερη στιγμή "Ζεν" στη διάρκεια μίας πολυάσχολης ημέρας!

Ένας πολυάσχολος τρόπος ζωής

Η ρουτίνα της καθημερινότητας συχνά οδηγεί σε συμβιβασμό σε ότι αφορά την ποιότητα αυτών που τρώμε και πίνουμε. Για τους λάτρεις του τσαγιού, η δυνατότητα απόλαυσης ενός gourmet απολαυστικού τσαγιού μπορεί να αποτελεί πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης ημέρας. Η εύκολη λύση ; Ο συμβιβασμός με μία κούπα μειωμένης γευστικότητας από ένα φάκελο τσαγιού.

Η λύση μας είναι καινοτόμα και ιδιαίτερη !

Η λύση μας είναι καινοτόμα και κάπως ασυνήθιστη.

Προσφέρουμε την πλούσια ποιότητα και γεύση που δημιουργεί η διαδικασία της εκχύλισης επιλεγμένων ολόκληρων φύλλων τσαγιού και βοτάνων, όπως ακριβώς συμβαίνει με την τσαγιέρα, συνδυάζοντας τη με την ευκολία παρασκευής ενός φακέλου σκόνης τσαγιού.

Πιστοποιημένο Προϊόν Βιολογικής Καλλιέργειας :

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για την τεράστια διαφορά στην ποιότητα ενός τσαγιού που προκύπτει από μία διαδικασία ανώτερης εκχύλισης από ολόκληρα φύλλα τσάι και βοτάνων, σε σύγκριση με το τσάι που προκύπτει από ένα συνηθισμένο φακελάκι σκόνης. Για τους λάτρεις του τσαγιού, η σύγκριση αυτών των δύο, θυμίζει την σύγκριση ενός ειδικού, επιλεγμένου, ποιοτικού καφέ με έναν “στιγμιαίο καφέ”.

Η ιδέα του “Teabrewer” στηρίζεται αποκλειστικά και μόνον στην εκχύλιση που προκύπτει από την έκχυση βραστού νερού σε ολόκληρα φύλλα βοτάνων, φρούτων, μπαχαρικών κ.α. που προέρχονται αποκλειστικά από ελεγχόμενες πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

Τα παραδείγματα των τσαγιών παρουσιάζονται σε πραγματικές διαστάσεις / συγκρίσιμες μερίδες.
Το Teabrewer είναι ιδανικό σε ανθρώπους που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους σε φυσιολογικά επίπεδα ακολουθώντας μια ισορροπημένη δίαιτα με ελάχιστες θερμίδες.

Κάποιες γεύσεις Teabrewer περιέχουν πράσινο και μαύρο τσάι ή και βότανα κατάλληλα για αδυνάτισμα

Επίσης, χρησιμοποιούνται και ως βότανα κατάλληλα για αδυνάτισμα.

Άριστη εκχύλιση τσαγιού όπως ακριβώς από σε μία τσαγιέρα

Ποια είναι η διαφορά;

Η παρασκευή μίας κούπας τσάι από ένα φακελάκι και η παρασκευή της από ολόκληρα φύλλα μέσα σε μία τσαγιέρα είναι ριζικά διαφορετική. Το φακελάκι τσαγιού και το περιεχόμενο του έχουν σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για να προσφέρουν την ευκολία και την ταχύτητα.

Το τσάι που χρησιμοποιείται μέσα στο φακελάκι έχει συνήθως αρωματιστεί τεχνητά με σκοπό να προσφέρει στιγμιαία γεύση.

Το τσάι αυτό είναι τεμαχισμένο τόσο ώστε να βρίσκεται μέσα στο μικρό φακελάκι και προσδίδει στιγμιαία γεύση και άρωμα, όπως ακριβώς ένας στιγμιαίος καφές.

Η καινοτομία που αλλάζει τις δυνατότητες απόλαυσης

Η αρχή της παρασκευής τσάι από ένα «Teabrewer» της Grower’s Cup, είναι ακριβώς η ίδια με τον τρόπο παρασκευής τσάι από μία τσαγιέρα.

Το τσάι που υπάρχει σε φάκελο περιορίζεται και το ζεστό νερό δεν έχει άμεση και αποτελεσματική επαφή με το υλικό του φακέλου. Συνεπώς, είναι αδύνατον να εξαχθούν επαρκείς ποσότητες φυσικής γεύσης από το τσάι αυτό, το οποίο για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να αρωματιστεί επιπλέον τεχνητά.

Η παρασκευή ενός Teabrewer τσαγιού παρέχει στο 100% τη διασφάλιση της άμεσης επαφής μεταξύ του βραστού νερού και των επιλεγμένων ολόκληρων φύλλων τσαγιού. Αυτό το γεγονός επιτρέπει το φυσικό και αποτελεσματικό εμποτισμό από όλα τα φύλλα τσαγιού. Αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο παρασκευής απολαυστικού τσαγιού.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ / ΜΥΣΤΙΚΟ: Μετά το σερβίρισμα του πρώτου φλυτζανιού τσάι, η διαδικασία του εμποτισμού και της εκχύλισης σταματάει, καθώς το νερό βρίσκεται κάτω από την στάθμη του φίλτρου που περιέχει τα επιλεγμένα ολόκληρα φύλλα. Η καινοτομία αυτή δεν αφήνει το δεύτερο φλυτζάνι να “πικρίσει”.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε τρία είδη τσαγιού: Τσάι χαμομήλι, πράσινο τσάι και τσάι με μέντα. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στα διαγράμματα παρακάτω:

ΕΝΤΑΣΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ

ΕΥΡΟΣ / ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ

Εκπληκτικό Παγωμένο Τσάι!

Απολαύστε το τσάι φρούτων και βοτάνων παγωμένο, είναι απλά εκπληκτικό!

Προσθέτοντας σε ένα ποτήρι μερικά παγάκια πριν το σερβίρισμα του Teabrewer, μπορείτε να το απολαύσετε και κρύο, ως Cold Brew Tea. Εναλλακτικά το αφήνετε στο ψυγείο.

Βιολογικό & Φυσικό/ Χωρίς Τεχνητά Αρώματα/ Χωρίς Ζάχαρη/ Χωρίς Γλυκαντικές ουσίες

Απλώς ανοίξτε, ετοιμάστε & σερβίρετε

Μόλις το Teabrewer είναι έτοιμο, μπορείτε να προσθέσετε μέλι ή λεμόνι ανάλογα με το πως προτιμάτε να πίνετε το τσάι σας.

Η συσκευασία των Teabrewers είναι επαναχρησιμοποιούμενη

Η συσκευασία ενός “Teabrewer” είναι επαναχρησιμοποιούμενη με ποικίλους τρόπους. Μπορείτε να ετοιμάσετε τσάι 2-4 φορές, ανάλογα με το είδος (βλ. οδηγίες στο πίσω μέρος κάθε συσκευασίας). Στη συνέχεια, μπορείτε να αδειάσετε το χρησιμοποιημένο τσάι από τη συσκευασία, να ξεπλύνετε το φίλτρο και να το γεμίσετε με τα δικά σας φύλλα τσαγιού. Συνίσταται να αφήνετε τη συσκευασία να στεγνώσει πριν την ξαναγεμίσετε.

Το φίλτρο του “Teabrewer” περιέχει μια εσωτερική επικάλυψη πολυαιθιλενίου εσωτερικά (ΡΕ) όπως ακριβώς και η χάρτινη συσκευασία του γάλακτος. Η συσκευασία δε συντίθεται από αλουμίνιο και έχει σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον μας.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Tea assortment

 • Τσάι

  TASTY BERRY

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  SWEET SEA BUCKTHORN

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  REVITALISING TREAT

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  RED BERRY DREAM

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  LOVELY LIQUORICE

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  GREEN REFRESHMENT

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  GOOD MORNING QUINCE

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  FRUITY PASSION

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  FRUITY FIGS & PINEAPPLE

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  DELICIOUS DARJEELING

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  COOL MINT

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού

 • Τσάι

  COLA GUARANA

  15 τεμάχια / 30-45 φλυτζάνια τσαγιού